top of page

TARINAMME ALKOI UNELMASTA

Tarinamme on alkanut unelmasta löytää samanhenkinen mukava työyhteisö sekä valmentamiseen ja kouluttamiseen soveltuvat työtilat. Koska unelmilla on tapana toteutua, niin kävi tälläkin kertaa. 

Syntyi Cotone. 

Italiaksi cotone, tampereeksi kotone tarkoittaa puuvillaa, ja tilat sijaitsevatkin Tampereen sydämessä PMK-talossa, vanhassa puuvillatehtaiden myyntikonttorissa. Punatiiliset seinät huokuvat menneiden aikojen voimaa ja toteutuneita unelmia. Tästä syntyy myös Cotonen omaleimainen tunnelma. Seitsemännen kerroksen huoneista avautuu huikea ja rauhoittava  näkymä Tampereen kattojen yli. Ihastuimme näihin tiloihin heti ensi silmäyksellä. 

Halusimme luoda Cotoneen  nimensä mukaisen kotoisan tunnelman. Rakensimme tilat, joissa kengät voi vaihtaa villasukkiin ja jo eteisessä laskeutua Cotonen rauhalliseen ja levolliseen tunnelmaan. 

Cotonelaisiin kuuluu neljä perustajaosakasta sekä kasvava yhteisö hyvinvoinnin ja työyhteisön kehittämisen ammattilaisia. Meidän kaikkien yhteinen missiomme on tuoda hyvinvointia ja hyvinvoinnin palveluita osaksi jokaisen ihmisen elämää, niin arjessa kuin työssä. Mottomme onkin ”Meillä on tilaa hyvinvoinnille”.

Meillä on monipuolista valmennus- ja koulutusosaamista eri osa-alueilla. Tarjoamme palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Löydät tarkemmat kuvaukset palveluistamme MEISTÄ –sivulta.

bottom of page